Serbia

КК Црвена звезда: Није било прекида Скупштине АБА лиге

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да није тачно да је данас дошло до прекида Скупштине регионалне АБА лиге. Како се истиче, седница је у току и ниједног тренутка није прекидана.

Претходно, медији су пренели да је Скупштина прекинута након што након што Партизан није дозволио именовање представника ФМП-а Зорана Тошковића на место председника.

Како је пренео Б92, црно-белих нису желели да пристану да председник буде човек који је уједно представник Црвене звезде у Кошаркашком савезу Београда, преноси Танјуг.

Са друге стране, агенција Бета је јавила да је скупштина АБА лиге прекинута након што кошаркашки клуб Партизан није дозволио да се Зоран Тошковић постави за председавајућег. Партизан није желео именовање Тошковића јер је он представник ФМП-а, али и Црвене звезде у Кошаркашком савезу Београда.

Партизан је недавно затражио да се ФМП избаци из АБА лиге због сукоба интереса, пошто се Небојша Човић налази на челу два клуба из тог такмичења - Црвене звезде и клуба из Железника. Партизан је тада навео да постоје недвосмислени докази за то, иако тако није на папиру.

Football news:

In Valencia, a coronavirus was detected in two people
And yesterday we also played football. The Copenhagen Keeper made 13 saves, Lukaku scored in the drop, Brunu dragged Manchester United into the semi-finals
Daniel Sturridge: I was Bursting with excitement when I saw the Liverpool players celebrate the championship
Southampton midfielder Schweinsteiger passed the examination before transfer to Tottenham
Jurgen Klopp: Tsimikas will fit perfectly in the Liverpool dressing room
Gradecki about the departure Bayer: Very disappointing. Let's try to win the Europa League next season
Barella about 2:1 with Bayer: We put to shame Inter's critics who doubted our unity