logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Колико ће коштати вожња Коридором 10 до Бугарске

Бољој и бржој комуникацији и људи и привреде региона доприносе и добре саобраћајнице какав је Коридор 10 чија је последња деоница у суботу отворена за саобраћај. Путарина се на том делу ауто-пута до 1. децембра неће наплаћивати. Од тог датума путарина ће од Ниша до бугарске границе износити 410 динара, а од Београда 1.290 динара.

Нема велике гужве, саобраћај је умереног интензитета, али главни разлог за то је продужени викенд пред празник и чињеница да су возачи већ стигли до својих одредишта.

Прва возила прошла су овде у суботу увече око 22 сата, јер је људима из "Коридора" и саобраћајне полиције требало неколико сати да још једном због безбедности провере целу трасу.

Синоћ од 22 до данас у 13 сати овуда је прошло око 4.800 возила у оба правца.

Путарина се до 1. децембра неће наплаћивати, а после тога ће на делу од Ниша до бугарске границе бити 410 динара, односно од Београда до бугарске границе 1.290 динара.

Themes
ICO