Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Лазовић оптужио Абазовића да разара институције система и државу ЦГ

ПОДГОРИЦА – Бивши полицијски функционер Зоран Лазовић рекао је након суђења, које је данас почело у Основном суду у Улцињу по кривичним пријавама против премијера техничке Владе Црне Горе Дритана Абазовића, да на његовим рукама никад није било ни капи крви нити грама кокаина или хероина, као ни код његове породице или пријатеља. Он је казао да је на суђење дошао да би се срео Абазовића. „Пре неки дан је изјавио жаљење што је одложено суђење и што ме не може видети. Ево видео ме је данас и није имао храбрости да ми се лично обрати. Надам се да ћемо се срести 5. октобра, па да ће тада то урадити.

Он је патолошки лажов, светски манипулатор, почасни преварант и спроводи мисију од пре три године, када је добио задатак да остане што дуже на власти и разори институције система и државу”, казао је Лазовић. То чини, како је додао, уз крилатицу „лажи лажо да се веселимо”, јер је то његов стил. Он је новинарима рекао да су данас видели циркузанта, а само је фалила сцена.

 „Извињавам се грађанима Улциња, јер су у ванредном стању због његовог доласка. Довукао је толико полиције и само је то фалило да заокружи целокупну ситуацију”, каже Лазовић, пренела је подгоричка Адриа тв.. Рекао је да Абазовић барата оперативним подацима, али му поручује да лично има јаче податке од њега. „”И да искористим прилику да му кажем да имам јача оперативна сазнања од њега, пошто сам у оперативи дуже од 30 година. Последњи пут у Београд је ишао под плаштом предавања на Факултету политичких наука а у ствари је ишао да узме поруку – да спречи формирање нове Владе и одржи попис”, тврди Лазовић, преноси Танјуг.