logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

LESKOVČANI OD GRADSKE UPRAVE TRAŽILI POSAO, A ONDA SE POJAVILA JEDNA POSEBNA ŽENA: Rekla da ume da čita misli i da će dobiti posao za 10 dana, a gradonačelnik joj ovako odgovorio (FOTO)

U Leskovcu je u subotu, 13. jula održan Dan otvorenih vrata, a građani su od gradonačelnika i njegovih saradnika mogli da kažu koji problemi vezani za lokalnu samoupravu ih muče.

Zanimljivo je da je jedna od građanki koja je došla na prijem kod gradske uprave rekla da ume da čita misli.

Gradonačelnik Goran Cvetanović rekao je za Jugmediu šta se tačno dogodilo.

"Malo su neki moji direktori imali neki opravdani ili neopravdani strah kada se pojavila jedna dama i rekla da čita misli. Rekao sam joj da slobodno može da pročita moje misli. Rekla je da ću da je zaposlim za 10 dana i da ćemo da se vidimo za 10 dana. Ja sam odgovorio da je to ona rekla a ne ja. Ovi iz zdravstva su se uplašili da ne čita i da ne širi malo emocije, odnosno, misli i prema njima, ne znam kakve su joj misli, ali ja sam bio hrabar i rekao:

Slobodno pročitatajte moje misli, moje misli su čiste.

Na pitanje Jugmedie da li mu je pročitala misli kazao je „da je sve bilo tačno osim da će dobiti posao za 10 dana“.

(Kurir.rs/Jugmedia)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO