Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Лилард прешао код Адетокунба

Демјан Лилард је напустио Портланд, али није завршио у Мајамију, већ у једном од највећих конкурената екипе са Флориде – Милвокију! Један од најбољих плејмејкера лиге играће у тандему са Јанисом Адетокунбом, захваљујући трејду у који је укључен још и Финикс.

Портланд је, чини се, изузетно добро прошао стрпљиво чекајући да се пронађе право решење. За Лиларда – који је ионако желео да оде – у Орегон су стигли Џру Холидеј, као један од најбољих дефанзиваца лиге и Диандре Ејтон, својевремено први пик и одличан центар. У пакету су у Портланд отишли Тумани Камара и Милвокијева три пика!

Финикс је добио Јусуфа Нуркића као замену за Ејтона под кошем, Грејсона Алена који је био стартер Бакса, талентованог Насира Литла и Киона Џонсона.

Лилард је напустио Портланд после 11 сезона током којих је постао најбољи стрелац у историји Блејзерса. Сјајни момак из Оукленда је прошле сезоне убацивао 32,2 поена и имао 7,3 асистенције по мечу, док је Хјустону постигао у једној утакмици 71 поен!

Иако је Холидеј велико име, извесно је да ће Портланд тражити најбољу средину за трејд.

Милвоки је поново реаговао на најаву Адетокунба да би радо пронашао нову средину ако Бакси не буду кандидати за титулу. Лилард гарантује велике битке и огроман офанзивни потенцијал тима из Висконсина.

Финикс је и без Ејтона тим за напад на прстен, али им је потребна дужа клупа коју су, чини се, управо добили.