Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Манчестер јунајтед вратио у тим Антонија који је оптужен за пребијање бивше девојке

МАНЧЕСТЕР – Челници Манчестер јунајтеда вратили су Бразилца Антонија у тим и он би ускоро могао поново да заигра, саопштено је данас на званичном сајту енглеског фудбалског клуба.

„После оптужби које су на његов рачун изнете у јуну, Антони је сарађивао са бразилском и британском полицијом на решавању случаја и наставља то да чини и сад”, наводи клуб у саопштењу.

Антони (23) је под истрагом полиције због оптужби бивше девојке Габријеле Кавалин која тврди да ју је фудбалер неколико пута претукао у јуну ове године.

„Као Антонијев послодавац, Манчестер јунајтед је одлучио да се он врати тренинзима у спортском центру Карингтон и биће у конкуренцији за састав екипе, док ће се истрага полиције и даље наставити. Као клуб, осуђујемо свако насиље и узнемиравање. Препознајемо важност чувања интегритета свих који су умешани у ову ситуацију и препознајемо утицај који ове оптужбе имају на оне који су прошли кроз узнемиравање”, стоји у клупском саопштењу, јавља Танјуг.

Због истраге, Антони није конкурисао за састав „црвених ђавола” у претходне четири утакмице, а није добио ни позив за репрезентацију Бразила у септембарским мечевима квалификација за Светско првенство 2026. године.