Serbia

Мандић: Владу у Црној Гори већ требало формирати

ПОДГОРИЦА – Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић изјавио је данас да сматра да је нова црногорска влада већ требало да буде формирана по, како каже, једноставном принципу, а то је да сваком припадне оно што је освојио на изборима, преноси Танјуг.

Мандић је новинарима у Подгорици рекао да владу треба да чине они који су доминанто допринели смени власти Мила Ђукановића, а то су они који су са ДФ-ом били на протестима 24. октобра 2015.

Лидер Нове српске демократије је казао да се та побуна касније претворила у величанствене литије, а да народ који је учествовао у тим догђајима и који је гласао за Демократски фронт сада од њих, као лидера, очекује да преузму одговорност и да испуне оно што су им обећали.

Јер, све друго, истиче Мандић, била би издаја народа.

ДФ је данас обележио пету годишњицу масовних протеста грађана, чији ехо је експлодирао на парламентарним изборима 30. августа, када је срушена 30-тогодишња власт ДПС-а Мила Ђукановића.

Football news:

Pep Guardiola: The people of football are lucky, we can do our job. How many places have closed and will never open again?
Ferencvaros defender: Ronaldo waved me off when I asked for his shirt. Maybe it's because he didn't score for us
Klopp on firmino: the Team is an orchestra, and Bobby plays 12 instruments in It. He is important to us
Antonio Conte: I Don't think Real Madrid can cry about their losses. It's funny that the media write about their problems with the squad
Lewandowski on the cancellation Of the Golden ball: it's not that important. Such prizes are something extra
Salah can play with Atalanta. He became ill with the coronavirus
Klopp on injured: no News. I have no idea who will play for Atalanta. Why should we give them information?