Serbia

NEMA KRAJA HALIDOVIM PROBLEMIMA: Muslimović mora da vrati 10.000 dolara za otkazanu turneju!

Halid Muslimović moraće da vrati 10.000 dolara koje je uzeo kao avans za turneju po Kanadi početkom ove godine jer, kako stvari stoje, do kraja ove godine neće moći da kroči u tu državu, saznaje Kurir.

Poznati folker u februaru je najavio seriju koncerata u Kanadi, koji su bili zakazani za april, međutim, u poslednji čas organizatori su objavili da se njegovi nastupi ipak neće održati. Kako smo saznali tada, razlog za otkazivanje bila je anonimna prijava protiv Muslimovića u kojoj je pisalo da se protiv njega vode dva sudska postupka: za fizičko nasilje nad bivšom ljubavnicom i za novčanu prevaru. Zaposleni u kanadskoj ambasadi su odlučili da mu zbog toga ne odobre radnu vizu.

foto: Kurir

Prema rečima Halidovog bliskog prijatelja, on je od organizatora uzeo unapred deset hiljada dolara za pomenutu turneju, što je inače praksa u tom poslu. Kada su koncerti otkazani, Muslimović je rekao menadžeru iz Kanade da će nakon završetka sudskog procesa doći da odradi nastupe i da će to biti u drugoj polovine ove godine.

foto: Damir Dervišagić

Pre mesec dana, priča naš izvor, pevača je zvao organizator i saopštio mu da turneja ne može da se održi zbog trenutnog stanja s pandemijom virusa kovid 19 i zamolio ga da vrati isplaćeni avans do kraja novembra. Tako se Muslimović ponovo našao u problemu, jer je novac odavno potrošio, a nema ni gde da ga zaradi. jer se nastupi otkazuju zbog pogoršanja situacije s koronom. Halid juče nije odgovarao na naše pozive.

I. E. / foto: Dragana Udovičić

Football news:

Ex-President of Barca Laporta will take part in the new elections
Antonio Cabrini: Maradona would still be alive if he played for Juventus. The love of Naples was strong but unhealthy
Ferguson on Rashford's charity: Fiction for a young man. He should give me some advice
A Preston player who twice touched an opponent's genitals was disqualified for 3 matches for aggressive behavior
Atalanta Director: everything is fine with Miranchuk, there are no symptoms of coronavirus
Kovid mocks the Latvian championship: the team got only 8 people (but still did not finish the match)
Gerard Pique: We all hope that Messi will stay at Barca