Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ница се огласила након покушаја самоубиства свог играча

Фудбалски клуб Ница објавио је саопштење недуго пошто је играч тог клуба Алексис Бека Бека (22) претио да ће скочити са вијадукта у амбис.

Срећом, спасилачке екипе су га одговориле од најгорег а ватрогасци спречили трагедију. Све очи фудбалског света данас су биле усмерене ка једном вијадукту у Француској где се одвијала права драма - тамо је скоком у амбис себи покушао да одузме живот фудбалер Нице Алексис Бека Бека.

Срећом, до скока није дошло. Акција спасавања је протекла успешно, фудбалер је на безбедном, а након свега огласио се и његов клуб.

„Свима нам је лакнуло што се све завршило добро по Алексиса данас. Он је на сигурном и збринут је. Наставићемо да поштујемо лекарску приватност и то исто тражимо од свих – да поштујете права на приватност нашег фудбалера. Овде смо да му помогнемо, сви у клубу”, порука је председника клуба Жан-Пјера Ривера.

Фудбалер је, по првобитним наводима француских медија, претио да ће извршити самоубиство због раскида, али су представници играча то демантовали.

Бека Бека је играо за све млађе селекције Француске, чак је био и део тима који је учествовао на Олимпијским играма.