Serbia

OKRŠAJ MENSURA I MARKA UŽIVO U STUDIJU! Nikad ŽEŠĆE, udario na njega - Ceo život si u rijalitiju i NIŠTA! Pomenuli i ANABELU (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić i Marko Miljković večeras su gosti kod Dušice Jakovljević u emisiji "Narod pita".

Kao što je bilo očekivano, oni su ušli u sukob i pokušali da razjasne neke stvari. Žestoki verbalni okršaj gledaoci su mogli da gledaju uživo na televiziji Pink.

TAČNO U PONOĆ! Marko saopštio SREĆNE VESTI - tiče se LUNE! Gledaoci ČESTITAJU! Ovo je VAŽAN DATUM ZA NJIH! (VIDEO)

Sa mnogima sam igrao igre. Ja apsolutno ne gledam ko ima kakvu podršku. 66% je Mensur meni pozitivac, bio mi je interesantan u njegovim šalama. Ali ima i tu negativnu energiju. Ja sa pokušavao dosta puta da priđem Mensuru, da mu objasnim kakva je Mina, ali je on bio u grču i mislio je da ja pokušavam da ga izmanipulišem. Ima malo k*rčeviti stav - rekao je Marko.

- Marko ne voli ljude kojima ne može da manipuliše - dobacio je Mensur.

- Ja sam isto k*rčevit, ali to nosim, ne plačem i ne kukam "nemojte mene", kao ti - dodao je Miljković.

- To je emocija kad plačeš, ja se ne stidim, budi žustar - naveo je Ajdarpašić, a Dušica je pitala kako je tačno počeo čitav sukob između njih dvojice.

- Mensur je započeo konflikt, kad smo kupovali cigarete Ermini, on je počeo da grabi hranu. To je bila prva lopta, ja nikad ne reagujem na prvu loptu, drugi put si napravio problem kad smo dobili nagradu, kad si nam pokrao stvari - dodao je Miljković.

- Da li je moguće da padaš na forice oko nagrade - rekao je Mensur.

ANABELA I JA SMO IMALI LEP RAZGOVOR... Miljković otkrio šta se dešava sa Luninom majkom i da li su se VIDELI posle Zadruge!

- Zamisli da ja tamo otimam mesecima, šta bi radio? Ti si mi dva puta oteo - rekao je Miljković.

- Ti si video da ja mogu da dostignem tvoj nivo, dokle si ti stigao. Ti si meni prišao ljudski, pozdravio si se ok i bio si korektan - naveo je Ajdarpašić.

- Ja sam pokušavao da spuštam loptu između tebe i Mine, branio sam da ne udariš Erminu - rekao je Marko.

TvPink Printscreen

- Nisi mogao da manipulišeš mnome, hteo si da mi uđeš u mozak, da probaš da upravljaš sa mnom, a možda si video napolju da ne možeš tako sa mnom kao sa ostalima. Ja nisam imao netrpeljivost prema tebi i nisam ni znao kako šta tamo funkcioniše, niti sam se takmičio, išlo je sve svojim tokom. Ti se godinama takmičiš, ja ti čestitam na drugom mestu. Kad ti je Luna ušla ti si počeo taj stav - naveo je Mensur.

- Kad je Luna ušla ja sam izljubomorisao na tebe i ti si izljubomorisao kad sam ja ušao. Ali to nije bila ljubomora, to je Lunina namera da mene provocira preko tebe. Ja sam osetio potrebu da te ponižavam jer nemaš potencijal da budeš lider, nemaš potencijala da budeš lider jer plačeš, lideri ne plaču - naveo je Miljković.

LUNA I MARKO NAPUŠTAJU BEOGRAD! Miljković OTKRIO GDE IDU, a Luna je KRILA - planiraju da ODMORE OD SVEGA I SVIH!

- Ja plačem, a ti ne plačeš jer se bojiš... Dajte mu neki popust za šerpe - rekao je Ajdarpašić.

- Dođe ti Tomović, a ti u ćošak, dođe Janjuš, a ti odeš u garderober. Nemoj da koristiš agresiju, nego mozak - naveo je Marko.

- Ja sam za šest meseci osvojio treće mesto, a ti godinama tu i ništa. Ti nisi znao da ti je Iva toliki problem, mislio si da sam ja i Anabela, pa si na nas udario. Ne znam da li da te moja podrška malo pogura, da pobediš? - rekao je Mensur, a sve poslušajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

Football news:

Thomas Tuchel: If both legs were intact, you could have seen my 40-meter sprint
PSG saved Tuchel's pet: Choupo-moting got everyone for free, managed not to score from a centimetre, and now pulled Paris to the semi-finals of the Champions League
Gian Piero Gasperini: The worst part is that we were so close. I can only thank the guys
Neymar was the player of the match Atalanta-PSG. He gave an assist
ПС PSG suffered through the entire quarter-final and turned it over in 149 seconds. Lifted the Italian curse and went so far in the Champions League for the first time in 25 years
ПС PSG's pain was transformed into happiness: in three minutes, the suffering stars turned into celebrating kings
The club from Italy won't win the Champions League for the 10th year in a row. This is an anti-record