Serbia

ONA JE GASTOZOV ANĐEO ČUVAR! Rijaliti učesnica brani ga i zbog toga je MRZE, a onda joj je otac očitao BUKVICU!

Gost emisije u rijalitiju je Dragan Novakov, otac Jovane Novakov Šmizle.

Šmizla je priznala kako se oseća kada je videla oca, a on je imao i nekoliko primedbi na njen račun.

"Sad sam dobro. Ne znam ni da li sam srećna ili tužna. Emotivna sam. Posle brata, najviše sam vezana za oca. On mi je bolna tačka", rekla je Jovana, pa dodala:

foto: Printscreen/Happy

"Nisam ga obrukala. Znao je da ga ne bih kompromitovala. Njemu su intimni odnosi u rijalitiju grozni i to ne voli. To svakako ne bih priredila svojima. Tata je rekao da sve može, osim toga. To ne bi voleo da doživi. Sa roditeljima imam blizak odnos, ali zna se do koje granice."

"Nisam voleo da je gledam u rijalitiju jer je bila grozna. Nisam voleo da je gledam kako se obračunava i svađa. Nadam se da će ostati dostojanstvena. Sada ima sukob sa Gastozovim navijačima. Okomili su se na nju i uopšte ne razumeju da su oni dobri", rekao je Dragan.

"Znam da ću uvek biti kriva šta god uradila. Branim ga uvek, ali vidim da ne bi trebalo", rekla je Šmizla.

"Ne možeš da budeš njegov čuvar. Gastoz je odrastao i ume da se čuva i izbori za sebe. Hoćeš da budeš anđeo čuvar, a zbog toga ćeš biti na lošem glasu kod publike", savetovao je otac.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Football news:

Lampard on Cech in the Premier League bid: it will be good for Our goalkeepers to train with one of the best goalkeepers. He is relatively young
Coach Salzburg had a problem with being an American. And I came up with a game style while watching the Princeton rowers
Ozil on not being included in Arsenal's Premier League bid: Very disappointed. Loyalty is rare today
Ronaldo has a bald haircut: Success is measured by the obstacles you overcome 😉 💪 🏽
UEFA on the European Premier League: She's bound to get bored. The Champions League is the best tournament in the world
Salzburg sold Holand and Minamino - and has already gathered new potential stars. The season started with 35 goals in 8 games
Sulscher twice outplayed Tuchel: first he mirrored the scheme (helped to contain), and then released Pogba in time (helped to add to the attack)