logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Opet suzavac, cigle i molotovljevi kokteli FOTO

Hongkong -- Honkonška policija saopštila je da je u toku noći uhapsila 29 osoba i upotrebila suzavac nakon sukoba sa anti-vladinim demonstrantima.

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Gradski železnički operater MTR Korp objavio je da je suspendovao neke usluge na zapadu teritorije zbog aktivnosti koje se odvijaju u tom području.

U subotu su aktivisti bacali cigle i molotovljeve koktele u gusto naseljeno područje kineske teritorije na istoku poluostrva Kovlun, a četiri stanice podzemne železnice MTR bile su zatvorene zbog protesta, prenosi Rojters.

Policija je upotrebila suzavac nakon što su neki demonstranti bacili molotovljeve koktele i cigle, a drugi rasturali "pametne" bandere opremljene nadzornim kamerama.

Ovo je prva upotreba suzavaca za više od nedelju dana posle niza uglavnom mirnih demonstracija u bivšoj britanskoj koloniji.

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Foto: Tanjug/AP/Vincent Yu

Bijaric -- Američki predsednik Donald Tramp je odbacio medijske izveštaje o tenzijama među liderima grupe G7 na samitu u Bijaricu i dodao da se svi "slažu veoma dobro".

Damask -- Sirijska državna televizija i izraelska vojska dale su oprečna saopštenja u vezi sa izraelskim napadom kod sela Akraba, jugoistočno od Damaska.

Vašington -- NASA istražuje tvrdnju da je astronautkinja En Meklejn pristupila bankovnom računu svoje bivše partnerke sa Međunarodne svemirske stanice.

Bijaric -- Među liderima zemalja-članica G7, koji su se okupili u francuskom gradu Bijaricu, dolazi do prepirki zbog velikih razlika u stavovima.

Istanbul -- Turska je saopštila da su njeni i američki vojni zvaničnici počeli rad na stvaranju bezbedne zone na severoistoku Sirije duž granice dve zemlje.

Doha -- Gradski putevi u glavnom gradu Katara, Dohi, farbaju se plavom bojom u okviru pilot projekta za borbu protiv ekstremnih vrućina, javlja Nacionalna Geografija.

Damask -- Nekoliko snažnih eksplozija odjeknulo je na nebu iznad Damaska, javlja "Sputnjik".

Dubai -- Teheran je saopštio da je uveo sankcije američkoj Fondaciji za odbranu demokratija i njenom direktoru.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO