Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Отворена амбуланта Дома здравља Звездара на Коњарнику

Амбуланта Дома здравља „Звездара” на Коњарнику у Устаничкој улици поново је отворила врата за пацијенте, после реновирања. Данас је амбуланта са 40.000 картона у евиденцији примила и прве пацијенате.

Како је приликом отварања рекао председник општине Звездара Владан Јеремић, радови реновирања су обухватили замену подова, столарије и изградњу мокрог чвора, а стредства су обезбеђена из буџета општине.

„Тиме су створени услови за боље лечење становника Коњарника. Захваљујући доброј сарадњи Општине и Дома здравља Звездара амбуланта на Коњарнику након реновирања ради у две смене, од 7 до 20 сати, што је још једна новина и погодност за пацијенте који се овде лече, рекао је Јеремић и истакао да је након реновирања амбуланти Дома здравља Звездара у Великом Мокром Лугу, на Северном булевару и у Старом Миријеву, амбуланта на Коњарнику четврта амбуланта која је реновирана у последњих годину дана.

Присутни грађани су рекли да им много значи што је амбуланта на близу њихових зграда реновирана на овај начин и истакли су да је за њих јако важно и то што ће амбуланта која је радила само једну смену, сада примати пацијенте цео дан.