Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Popravljen šaht koji je mesecima budio Prokupčane u centru

Kanalizacioni šaht na državnom putu Niš-Priština, nedaleko od centra Prokuplja koji je duže od pola godine ugrožavao bezbednost vozača, ali i stvarao veliku buku prilikom prolaska vozila, zbog čega stanovnici te frekvente ulice ni noću nisu imali mira, konačno je popravljen.

Direktor Hammeuma Saša Stošić kaže da se radi o problematičnoj ulici sa velikom frekvencijom saobraćaja, jer je ona deo državnog puta gde prolaze i teški kamioni koji oštećuju komunalnu infrastrukturu.

Naša služba je odradila svoj deo posla, ostaje da sačekamo nekoliko dana da beton sazri i da nakon toga nadležni u Putevima Srbije udare sloj asfalta kako bi se taj deo dodatno ojačao. Nadam se da je ovim rešen problem na duži period - kaže Stošić.

Zbog spornog šahta na raskrsnici Knez Mihajlove i Ulice 9. oktobar u Prokuplju meštani tog dela grada prethodnih dana su se samoorganizovali, pa je najpre preko npoklopca bila postavljena auto-guma, posle je neko postavio kontejner nasred ulice i izazvao reakciju nadležnih koji su postavili saobraćajni znak, a problem je sada konačno i rešen.