logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

POZNATI GLUMAC KOJI SE PITAO ŠTO NISU UBIJALI SRPSKE MAJKE PONOVO IZAZVAO BURU: Vređao Srbe, ali ni tu nije stao (VIDEO)

To je potvrdio još jednom i u gostovanju na RTCG. Uvrede i pretnje koje je Hadžihafizbegović izrekao na račun Srba nemoguće je pobrojati. Još je svež njegov nedavni doprinos „multikulturalnosti BiH“, kada je gostujući u emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT-u izjavio:

„Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im (tzv.) Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna… Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima“.

Na RTCG optuživao je Srbe da su "genocidan narod", da su "spremni da ponove genocid", te je uvredio žrtve holokausta, poredeći masovna ubistva Jevreja sa ubistvima muslimana u prošlom ratu.

Podsetimo, nedavno se pojavio i snimak u kome se glumac u uniformi pitao "zašto bosanski muslimani nisu išli u Negotin i Kraljevo i tamo ubijali srpske majke".

Kurir.rs/In4s.net

Foto: Facebook/Printscreen

Themes
ICO