Serbia

PRODAJU TELO ZA 10 EVRA! I HRVATSKE STARLETE SE SKIDAJU ZA PARE Iz rijalitija pravo u blud: Mesečno mogu da zarade i više od sprskih, od cifara vam neće biti dobro

Srpske starlete sve češće prodaju telo za 10 evra. One su, naime, pokrenule novi onlajn biznis - prodaju golišavih fotografija na sajtu za odrasle. Za njima ne kaskaju ni starlete iz regiona.

Tako i Hrvatica Sabina Santl, koju je javnost imala prilike da upozna u “Big Brotheru” 2008. Za njene fotografije mesečno treba izdvojiti 10 dolara.

- Uspela sam da se istaknem provokativnim stilom, fotografijama i videozapisima. Napravila sam karijeru i lepo živim – rekla je Sabina u jednom intervjuu.

I bivša učesnica srpskog rijalitija „Parovi“ Josipa Karimović bavi se istim zanatom. Na društvenim mrežama prati je više od 70.000 ljudi, a na stranici za odrasle pretplata za njene “vruće” fotografije mesečno iznosi takođe 10 dolara.

U trci za laku lovu je i Ava Karabatić koja se hvali da je najskuplje plaćena, ali i da nema nijedan video. Ona je u svemu tome čak našla i “caku".

- Ja sam jedina osoba na popularnoj stranici koja nema nijedan intimni video, a najskuplje sam plaćena. Ponekad je pogled i sama harizma, nije uvek sveden na fiziku - objasnila je Ava, a onda potvrdila nagađanja da odlično zarađuje od prodaje intimnih fotografija.

Anđela Veštica se jednom prilikom i to sa ponosom pohvalila kako je uspela da zaradi rekordnih 40.000 dolara od postavljanja golih fotografija i videa.

- Samo za jun mesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu ‘što se blamiraš za 10 evra’ - napisala je Anđela u okviru svoje objave.

One lako mogu da kupe stan, skupe krpice, besne automobile, te nemaju radno vreme, ali isto tako je očigledno da njihov obraz nema cenu, te se hvale onim “čega se pametan stidi...”

VIDEO: Starlete nekad i sad

Football news:

Barcelona announced Suarez's move to Atletico
Barcelona will receive 2 million euros for the transfer of Suarez in the seasons when Atletico reaches the 1/4 finals of the Champions League
Chelsea's newcomers came off in the League Cup: Havertz scored a hat-trick (the first of his career), Chilwell an assist, Silva played an hour
Manchester United will lose 139.39 million pounds if the Premier League season is held without spectators - the most in the League
Ruediger - Barcelona's priority transfer target
Arsenal have won 6 matches in a row
Inter midfielder vesino is In talks with Napoli. He was offered to Zenit