Serbia

PSIHIČKI SAM OSLABIO! Mensur uspeo da PRONAĐE ZAJEDNIČKI JEZIK SA MININOM MAMOM - zaboravili na RUŽNO! (FOTO)

Marko Miljković i Mensur Ajdarpašić kao prvoplasirani i drugoplasirani zadrugari su ove noći gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - narod pita". 

ANABELA I MARKO OČI U OČI! Trenutak koji su SVI ČEKALI - ŠOK! Bilo je NEPRIJATNO - NIJE MU NI RUKU PRUŽILA na finalu, a sada... (VIDEO)

Printscreen You Tube

Poznato je da je veza Mine Vrbaški i Mensura bila veoma turbulentna, a zbog izjava Mensurovog brata, Minina mama Ivana je bila besna. Međutim, to se po izlasku iz "Zadruge" promenilo, a kako Ajdarpašić kaže, na ružno što je bilo žele da zaborave. 

NJEN NASLEDNIK RASTE! Subotićka podelila FOTOGRAFIJU SA ULTRAZVUKA, DA SE ISTOPIŠ - ponosna je!

- Ja sam otišao do Mine, uzeli smo jedan apartman kod nje u naselju. Otišli smo kod njenih, bila je najnormalnija komunikacija. Biće to sve u redu. Ja sam unutra psihički oslabio, pričao sam i što mislim i što ne mislim. Napolju je sasvim normalna komunikacija i nismo puno pričali o ružnim stvarima - objasnio je Ajdarpašić. 

TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

Football news:

The Europa League returns today. We remember where everything stopped
Christian Falk: A third-party agent is working on Sancho's transition. Manchester United can claim that they are not negotiating
Ferran Torres: I Don't think Real Madrid will pass Manchester City in the Champions League
Manchester City will receive 15 million pounds after the transfer of Sancho to Manchester United
Buffon-Casillas: without you, everything would be less important
Ake arrived in Manchester to undergo a medical for city. He will be bought for 39 million pounds
Sancho's salary at Manchester United is 17.6 million euros a year. In Borussia, he receives 6 million rubles. Borussia Dortmund Midfielder Jaydon Sancho has agreed with Manchester United about the size of a paycheck