Serbia

REAKCIJE "NEZAVISNOG" KRIKA SU VRLO SIMPROMATIČNE! Igor Bečić: Ovo je samo još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića!

Veljko Belivuk u svoju odbranu može da kaže šta god hoće i da izmisli šta god želi. On ima po zakonu pravo da se brani lažima i izmišljotinama. Međutim, reakcije "pravdoljubivog" i "nezavisnog" Krika su vrlo zanimljive i simptomatične.

Odakle sad toliko poverenje u reči jednog kriminalca i ubice? Sad nisu bitni forenzički dokazi!? Ovo je samo još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića i da se minimizuje njegova uloga u borbi protiv organizovanog kriminala. Svakom poštenom građaninu Srbije potpuno je jasno o kakvoj prljavoj igri je ovde reč. Cilj je ukaljati Aleksandra Vučića po svaku cenu i nebitno je da li se u toj prljavoj igri staje na stranu ubica i kriminalaca, bitno je samo kompromitovati Vučića i zauzeti vlast po svaku cenu ali bez izbora.

E pa gospodo, loše ste to smislili. Aleksandar Vučić ima punu podršku građana i to su oni pokazali na izborima. A vama ako to smeta izađite na izbore pa da vidimo koliko ste jaki. Nemojte urušavati na ovako besraman način ugled predsednika i ugled države.

Football news:

Van Dijk on the 1st match after injury: 285 days ago, my return began. The work continues
Director of Sassuolo: Locatelli wants to go to Juventus, but Torino need to negotiate with us
Pochettino did not think about leaving for Real Madrid or Tottenham: There was always clarity in relations with PSG
Diving into the Russian Cup: the Orthodox club from Domodedovo, Krasava and Kairat is one step away from the match with the RPL team
Man City will sell midfielder Ilic to Verona for 7.5 million euros. He spent a year on loan there
Roma and Genoa agreed on the lease of Shomurodov with a mandatory purchase for 17.5+2.5 million euros. The contract will be signed on Monday
Van Dijk played for Liverpool for the first time in 9 months