Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Редовно испирање водоводне мреже на општини Земун

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Земун 2. октобра до 7. октобра, саопштавају из овог градског предузећа.

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 часова осетиће следећи потрошачи:

– 2/3. октобра – у делу рејона оивиченом улицама Џона Кенедија, Кеј ослобођења, Новоградском и Златиборском;

– 3/4. октобра – у делу рејона оивиченом улицама Новоградском, Прегревица, Цара Душана, Банатском, Угриновачком, Рада Кончара и Првомајском;

– 4/5. октобра – у делу рејона оивиченом улицама Зеленгорском, Златиборском, Првомајском, Рада Кончара, Угриновачком, Војни пут, Купрешком и Атанасија Пуље;

– 5/6. октобра – у насељима Нова Галеника и Земун поље;

– 6/7. октобра – у насељима Батајница и Бусије.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.