seeking sponzorusa01 Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

Dvadesetšestogišnja Ešli iz Bojsija (američka savezna država Ajdaho) prijavila se na kontroverzni sajt Seeking.com, koji povezuje atraktivne mlade žene s bogatim, starijim muškarcima.

Nakon niza propalih veza, samohrana majka odlučila se na ovaj korak pre nekoliko meseci u nadi da će se rešiti finansijskih problema.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

Ešli, koja je asistent u tehničkoj podršci, i dalje radi puno radno vreme, ali ističe da oko polovina njenih prihoda - uključujuči i poklone i plaćanje računa - potiče od muškaraca koje je upoznala preko sajta.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

Ona kaže da nikome u porodici nije pričala o svom tajnom životu i da će to učiniti samo ako neka od veza postane ozbiljna.

Najskuplji poklon koji je dobila je ajfon X, a jedan od muškaraca koje je upoznala preko sajta kupio tašnu poznatog dizajnera koja je koštala nekoliko stotina dolara.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

"Sponzor" s kojim je trenutno u vezi iznajmio je ceo restoran za proslavu rođendana njenog sina. Obezbedio mu je dvorac za skakanje i mađioničara, kao i mašinu za konfete.

- Samo jednom sam upoznala decu s jednim od njih, i to zato što su njegova deca istih godina, kako bi se zajedno igrali - objasnila je.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

Ešli se nada da će na ovaj način naći "onog pravog", ali ako se i nikada ne pojavi, ne namerava da ovo radi večno.

- Izlaziću s njima sve dok ne budem mogla da se nastavim školovanje i nađem posao dovoljno dobro plaćen da bih sebi i deci obezbedila dobar život - objasnila je.

Luksuzna letovanja sa starijim partnerom ne zanimaju je, jer ne želi da se odvaja od dece.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

Tvrdi da je neće biti sramota da ispriča deci šta je radila kad porastu i da joj ne bi smetalo da se i oni jednog dana pridruže Seeking.com.

- Mislim da postoje predrasude o nama. Ljudi misle da nas plaćaju za seks, ali to nije istina - kaže ona i dodaje da do intimnosti dolazi na isti način kao i u svakoj drugoj vezi - desi se kada ona oseti da je trenutak za to.

Foto: Seeking.com / Privatna arhiva

- Većina bogatih tatica vole da kupuju poklone za devojke koje upoznaju - kaže ona.

- Vole da nam pričinjavaju radosti, a ja mislim da je to divno.