Serbia

SIN (7) MU U VOŽNJI ISKOČIO IZ KRILA I PAO POD ZADNJI TOČAK! Užasna tragedija u selu Brović u okolini Obrenovca

Mali Nikola Jovanović (7) poginuo je juče u selu Brović kod Obrenovca, kad ga je pregazio traktor naočigled njegovih roditelja!

Kako smo saznali, traktorom je upravljao otac Goran, Nikola mu je bio u krilu, a majka mališana sedela je na blatobranu. U jednom trenutku Nikola je iznenada iskočio iz traktora i pao pravo pod zadnji levi točak, koji ga je pregazio i na mestu usmrtio!

U blizini kuće

Nikolin deda Vladimir Jovanović ispričao nam je da se tragedija dogodila na putu, samo 200 metara od porodične kuće njegovog sina Gorana.
- Moj sin se u trenutku nesreće traktorom vraćao sa njive, sa sinom i suprugom. Traktor je bukvalno mileo, polako su išli kući kad je Nikola iznenada skočio iz očevog krila, pravo u smrt... Sve se desilo u trenu, niko ne zna zašto je moj unuk to uradio... Goran i snaja su odmah skočili sa traktora, pokušali su da pomognu Nikoli, ali nije mu bilo spasa. Krv mu je išla na usta, nije bio pri svesti... Strašna tragedija, ne mogu da shvatim kako je to moglo da se desi - priča deda Jovan.

Ubrzo posle nesreće, jedan prolaznik je video Gorana i njegovu suprugu kako zapomažu nad sinom. Odmah je stao i pozvao Hitnu pomoć, koja je prevezla mališana u bolnicu, ali je Nikola brzo podlegao povredama. Goran i njegova supruga su toliko bili potreseni da su im lekari dali injekcije za smirenje.

Komšinica porodice Jovanović ispričala nam je da je Nikola bio živahno dete i da je voleo traktore, iako mu otac nije davao da vozi, jer je bio suviše mali za to.

- Nikola je bio napredno dete, i fizički i psihički. U septembru je pošao u prvi razred, ali mogao je komotno pravo u drugi, koliko je bio napredan u svemu. Voleo je da pomaže ocu na imanju i u njivi, bio je vredan... - rekla je komšinica.

Petoro dece

Prema njenim rečima, Nikola je imao četvoro braće i sestara.
- Kad je Nikola bio mali, majka ih je ostavila i odselila se, a Goran se ponovo oženio. S tom ženom je dobio dete, ali se s njom razveo, pa se opet oženio Nikolinom majkom. Tako je Goran s obe žene dobio petoro dece i o svima se lepo brinuo. Bavi se poljoprivredom, ali zarađuje i preprodajom automobila - kazala nam je komšinica. 

Dete (1) palo kroz prozor Sigurne kuće

U još jednoj nesvakidašnjoj nesreći juče je teško povređeno dete staro godinu dana, nakon što je ispalo kroz prozor sa prvog sprata Sigurne kuće u Pančevu. Dete je odmah prevezeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde je zbrinuto i nije životno ugroženo. Policija je obavila uviđaj i u toku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Football news:

Lucescu after 0:3 with Juve: Dynamo is learning, getting experience and should go to the eurovesna
You can't be half-pregnant and half-make the playoffs. Tuchel on PSG's chances in the Champions League
Barcelona first ever Champions League penalty kick in 5 consecutive rounds
Almost pregnant doesn't mean pregnant. This is Tuchel's metaphor about PSG's chances for the Champions League play-offs: we explain their alignment with Manchester United and RB
We know more than half of the participants in the Champions League playoffs. Who is already there, and who postponed until the last round?
Maguire about 1:3 with PSG: the Opponent scored illogically-a ricochet and pinball around the penalty area
Ronald Koeman: Barcelona want to score 18 points in the Champions League. We had a great 1st half with Ferencvaros