logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

ŠIPTARSKA POSLA! Sramota! Saigrač srpskog reprezentativca postigao gol pa pred njim mahao "orlom"! (VIDEO/FOTO)

Milot Rašica, koji je prošao sve mlađe albanske selekcije, a onda 2016. rešio da "promeni državljanstvo" pa zaigrao za tzv. reprezentaciju Kosova.

Jedan od dva pogodta na pomenutoj utakmici proslavio je kao Granit Džaka i Đerdan Šaćiri na mundijalskom meču Srbija - Švajcarska. 

Prekrstio je ruke na grudima i to sa širom raširenim prstima, simbolizujući tako znak koji inače koriste zagovornici ideje o takozvanoj "Velikoj Albaniji", koja bi uključivala teritorije okolnih država, pa i Srbije.

Njegov saigrač je naš reprezentativac, Miloš Veljković, koji je odigrao ceo meč u Volfzburgu u kome je domaćin u 73. minutu drugi put izjednačio, da bi Rašica, koji je najpre bio strelac iz penala u 13. minutu, u 83. postigao pogodak za trijumf gostiju.

Bonus video

Themes
ICO