Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Славна Рускиња испричала анегдоту о Новаку: Изгубила сам опкладу и ишла са њим на вечеру

Новак Ђоковић и Марија Шарапова изузетно су добри пријатељи. Рускиња је раније упутила подршку српском асу после свих непријатонсти које су га задесиле, а сада се присетила и једне анегдоте када су ишли заједно на вечеру.

Све је везано за почетак каријере српског тенисера.

„О Боже, имам занимљиву причу везану за Новака. Сећам се да смо освојили своје прве Гренд слемове, када је он долазио на врх светског тенис, а његово тело није било на нивоу његове игре. Играли смо неку егзибицију у Индијан Велсу. Не сећам се која је опклада била, али се сећам да је он победио и ишли смо на вечеру. На крају смо отишли и питао ме је да ли можемо да се фотографишемо”, испричала је Шарапова.

Верна пријатељица српског аса раније је истакла да би волела да Ђоковић стигне до календарског Гренд слема.

„Волела бих да освоји календарски Гренд слем. Не желим ништа осим апсолутно све најбоље за свог пријатеља”, рекла је Шарапова која годинама важи за Ђоковићеву блиску пријатељицу.

Новак је изузетно емотивно поднео Маријин одлазак у пензију, а о петострукој Гренд слем шампионки увек је говорио да је невероватан борац јер је упркос повредама успевала да се враћа.

Шарапова је подржала Новака и у тренуцима када је српски ас депортован из Аустралије.

Славна Рускиња и Новак су годинама на терену забављали публику, а тениска јавност посебно је обожавала Ђоковићеве имитације Шарапове и њене реакције.

У тренуцима када се Новак пробијао у тениски врх, Шарапова је већ важила за његову пријатељицу.

Најбољи доказ за то да су јако дуго пријатељи је то да је Шарапова из Новакове ложе посматрала финале УС Опена 2007. године српског аса против Роџера Федерера, преноси Спутњик.