logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

SLOBA ZAKAZAO SVADBU! Jelena se već USELILA kod njega u stan, pevač DONEO ODLUKU, evo kada je VENČANJE!

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin već žive zajedno. Ona se sa decom preselila u njegov stan i za sada je sve savršeno. Sloba radi, putuje, zarađuje, a ona ga čeka na aerodromu kada se vraća sa tezge i vozi kući. Pevač joj je zato dao svoj auto, ali i sve drugo. Kako njegovi prijatelji pričaju, na njoj ne štedi i čini sve da se ona i njeno dete osete voljenim i zaštićenim. 

(VIDEO) SLOBA SKAMENJEN OD BOLA, NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU NA LICU! Održan pomen Radanovićevom ocu, a evo gde je bila devojka Jelena

SLOBA I JELENA OTPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT?! Radanović ne ŠTEDI NI DINARA na Đuričaninovu i njeno dete!

Informer

Podsećamo, pevačica Kija Kockar je više puta spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema rečima našeg izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu pre nego što je umro. Pevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno posle njegove smrti Sloba Radanović je rešio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelepu Jelenu.

IMAO JE S*KS SA KIJOM! Izlanuo se u lajvu - ŠOKČINA! Ona otkrila KOLIKI MU JE - mališa, svega TOLIKO centimetara! Ismevala ga...

DOŠLA KOLIMA PO NJEGA?! Slobina Jelena uzela stvari U SVOJE RUKE! Ona mu je NAJVEĆA podrška!

Međutim, njih dvoje su se dogovorili da ovu lepu vest kriju od javnosti i da se venčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i rešila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj nam je otkrio detalje prosidbe.

Ivan Radulović/Informer.rs

Kupio je skupocen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapevao njenu omiljenu pesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na kolenima i oduševljenjem je rekla “DA”.

Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pevačev plan i da ga je u potpunosti podržala. Očekujemo svadbu decenije za manje od godinu dana.

Themes
ICO