Serbia

SPALIO KRAGUJEVČANKU ZBOG DŽIPA I 17.000 EVRA! Detalji jezivog zločina u selu Mokrine nadomak Herceg Novog!

Kako su preneli crnogorski mediji, policija sumnja da je Zoran M. pobegao u Foču u BiH, kao i da je uhapšen njegov saučesnik Radomir D. iz Herceg Novog.

Prodavala stan

- Nestanak Ljiljane Simić je 6. septembra prijavila njena porodica, nakon što avionom nije doletela u Kanadu. Policija je odmah pokrenula istragu i nakon 13 dana u selu Mokrine u jednoj šumi pronašla zapaljeno telo Ljiljane Simić. Na osnovu dalje istrage utvrđeno je da ju je najverovatnije iz koristoljublja ubio Zoran M., kao i da mu je u tom zločinu pomagao Radomir D. - preneli su mediji, i dodali da je osumnjičeni Zoran višestruki povratnik u činjenju različitih krivičnih dela.

Vladimir Krstanović, bivši Ljiljanin suprug, izjavio je da je ona u Crnu Goru došla početkom septembra samo da bi prodala stan u Kotoru u kom je godišnje provodila više meseci.

- Rekla mi je da će ga prodati za 210.000 evra i da su joj agenti već pronašli manji, koji je trebalo da kupi za 100.000 evra. Ne znam da li je to uradila, ali javila se da se vraća u Toronto. Pošto se nije pojavila u Kanadi niti je odgovarala na telefonske pozive, mi smo prijavili njen nestanak i policiji i ambasadi - rekao je Krstanović, i dodao:

- Zatim sam pozvao Ljiljanine komšije koje su mi rekle da su je posljednji put videle 5. septembra kako sa koferima izlazi iz stana.

HOROR U BOLNICI "SVETI SAVA" U CENTRU BEOGRADA! Starija žena skočila je sa zgrade Specijalne bolnice!

On je ispričao da je policija prvo ispitivala Ljiljaninog bivšeg partnera iz Podgorice, sa kojim se ona nekoliko dana pred nestanak posvađala i vratila mu karticu za mobilni telefon, koju joj je dao da koristi u Crnoj Gori.

Izbegao klopku

- Kada je Ljiljana nestala, policija je brzo locirala njenog partnera i uzela mu karticu koju je ona koristila. Listingom je otkriveno da se Ljiljan više puta čula sa Zoranom M., čak je sa njim razmenjivala i ljubavne poruke. Nakon toga policija je počela da traga za njim i klupko je počelo da se odmotava - naveo je Ljiljanin bivši suprug, i dodao:

- Zoran je snimljen da tri noći, nakon Ljiljaninog nestanka, ulazi u njen stan. Takođe, snimljen je kako vozi Ljiljanin "nisan" i na jednoj pumpu pokušava da plati njenom karticom, sa koje je baš u tom periodu skinuto čak 17.000 evra.

rts

Kako je naveo Krstanović, crnogorska policija je Zoranu M. pokušala da postavi klopku, jer su saznali da on pokušava da proda Ljiljanin džip.

KINEZI ISPOD FRUŠKE GORE GRADE NAJDUŽI TUNEL U SRBIJI! Sledeće godine počinje izgradnja koridora Ruma - Novi Sad, BRZA SAOBRAĆAJNICA SPOJIĆE DVA AUTO-PUTA

- Imali su dogovorenog kupca, ali osumnjičeni se nije pojavio. Istog dana njeno vozilo zaustavljeno je u Nikšiću. Čoveka koji je upravljao džipom pitali su odakle mu automobil. Rekao im je da ga je kupio od Zorana, a da je žena čiji je automobil otišla u Kanadu i da se više neće vraćati u Crnu Goru. Ubica je verovatno mislio da svima kaže da je Ljiljana otputovala u Kanadu i da tako zataška zločin. 

Umesto krštenja, sahrana

Vladimir Krstanović naveo je da ide kod svoje i Ljiljanine dece kako bi bio pored njih u ovom teškom trenutku.
- Trebalo je da slavimo krštenje, da krstimo malu unuku, jer Ljiljana je ove godine postala baka po prvi put. To je najveći razlog što smo je očekivali. Ona nije znala za krštenje, hteli smo da je iznenadimo. Sada smo sve to stopirali i verovatno ću morati da idem u Crnu Goru - ispričao je Vladimir.
On nije znao da kaže da li će Ljiljana biti sahranjena u Srbiji ili u Kanadi, jer će tu odluku prepustiti deci.

Football news:

Highlight of the month: the Rangers forward scored from 50 meters (the farthest goal in the history of the Europa League). Gerrard says he's never seen anything more beautiful 😍
Mourinho on 3:0 with LASK: Difficult opponent, but Tottenham played so that the victory seemed easy
Stefano Pioli: Milan is not an ordinary team. He plays with less dedication after the Derby
Barca players - report on salary cuts: We are not going to put up with the violation of our rights by the club
Milan are 21 games unbeaten in all competitions. Next game - with Roma
A year ago, a forest was planted at the rival CSKA stadium. The author paid attention to the felling of trees
Conceisau about the refereeing of the game with Manchester City: I Apologize to the Portuguese referees after what I saw here