Serbia

TRAGIČNA SUDBINA JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA: Razbolela se na vrhuncu karijere, lekari su joj rekli da će ostati NEPOKRETNA!

Ketlin Tarner (66) je bila jedna od najlepših žena Holivuda tokom osamdesetih godina prošlog veka. Glumila je u brojnim ostvarenjima i činilo se da je ništa ne može zaustaviti. Karijera joj je bila u punom zamahu.

Ketlin Tarner
foto: Profimedia

Međutim, početkom 90-ih godina dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis. Lekari su joj rekli da više nikada neće moći da hoda. Tražila je mišljenja drugih stručnjaka i na kraju pronašla terapiju koja ju je održala na nogama, ali koja je uzela danak na drugim poljima. To je ostavilo traga i na njenom telu, zbog čega su kružile glasine da se odala alkoholu.

Ketlin kaže da u tom trenutku to nije bilo tačno, ali i da se kasnije, zbog prevelikih pritisaka odala alkoholu kako bi otupela bol. U autobografiji koju je objavila 2008. godine kaže da je počela da pije "jer su joj lekovi pomutili pamet". Vremenom, njena zavisnost otrgla se kontroli i 2002. godine krenula je na odvikavanje.

Ketlin Tarner
foto: Profimedia

Javno je i pričala o vezi njenog izgleda i surovog seksizma na svetskoj glumačkoj sceni.

"Ljutim se ja zbog svega i svačega, zbog nepravde u svetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetim godinama - kada je Holivud poslednji put smatrao jednom od vodećih, seksualno privlačnih dama. Najteži deo za mene bio je taj što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, ko sam onda bila ja?", ispričala je glumica.

Ketlin se u karijeri srela i sa stavom da je "žena vlasništvo koje treba što više iskoristiti", ali i sa kolegama koji ne poštuju žene, odnosno ponašaju se prema koleginicama sa potcenjivanjem. Takvi su prema njoj bili, kako je rekla Ketlin, Bert Rejnolds i Nikolas Kejdž.

Ono što će obradovati fanove Kejtlin Tarner je nova serija u kojoj će glumiti sa svojim starim partnerom, Majklom Daglasom. Ovog puta, Majkl i Ketlin glume u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike.

Ketlin Tarner
foto: profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

GLUMICA SMRŠALA 30 KG I NIKO NE VERUJE KAKO DOBRO IZGLEDA: Rebel Vilson ostavila dečka pa obukla uske kožne pantalone! GRMI

GLUMICA SMRŠALA 30 KG I NIKO NE VERUJE KAKO DOBRO IZGLEDA: Rebel Vilson ostavila dečka pa obukla uske kožne pantalone! GRMI

Football news:

Borussia can invite Boateng. Defender will leave Bayern in the summer
Robert Lewandowski: Holand can be the best forward in the world. It has a huge potential
The most important question of the clasico: who will own the ball? This directly affects the effectiveness of Messi
Stars and clubs boycott social networks because of racism: Henry and Swansea-already, Tottenham are only threatening
Albert Ferrer: The trophies are not the most important thing for Barca this season. Koeman has done an impressive job, he is building a project
Solskjaer on 1-6 with Tottenham: Manchester United fell for the trick and got sent off. We learned a lesson-you can't react to anything
Pique can play with Real Madrid on injections. The procedure was carried out yesterday