logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

U BEOGRADU ĆE BITI VRELIJE NEGO U ZAGREBU! Najbolji igrač Jang Bojsa strepi od pune "Marakane"!

Švajcarci očekuju od Francuza da i u revanšu bude strelac kako bi Jang Bojs odveo u Ligu šampiona, a Oro napominje da ih u Beogradu čeka težak posao.

TRAŽIMO DA SE NAĐU KRIVCI OVOG KUKAVIČKOG DELA! Oglasila se Zvezda nakon napada na navijače u Kninu!

Na Marakani će biti vrela atmosfera, vrelija od one koja nas je čekala u Zagrebu prethodne godine - rekao je Oro za švajcarske medije i dodao:

- Međutim, znamo da možemo da postignemo gol. Bez obzira gde igramo. Rezultat iz prvog meča je loš, nismo imali sreće, ali je najbitnije da nismo izgubili - kaže Francuz.

Tamošnje medije je intersovalo hoće li Oro biti spreman da u revanšu igra od prvog minuta.

- Dogovorio sam se sa trenerom da ću ući u prvom meču samo ako bude neophodno. Odmah posle utakmice bolovi su se ponovo pojavili. Videćemo, doktori čine sve da me osposobe, a ako ne budem mogao otpočetka na teren onda ću ovako kao u Bernu - zaključio je Oro.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO