logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Вилијам Вокер „саставља” владу Курти-Мустафа?

ПРИШТИНА – Некадашњи шеф верификационе мисије ОЕБС Вилијам Вокер, који је остао упамћен као човек после чијег извештаја о наводном масакру у Рачку је 1999. године НАТО бомбардовао Србију и СР Југославију, дошао је данас у седиште Демократског савеза Косова у Приштини.

Како пише приштинска Газета Експрес, његова посета није била најављена, а Вокер борави на Косову и Метохији поводом 21. годишњице Рачка.

Газета пише и да је Вокер дошао у ДСК због разговора са Исом Мустафом о преговорима са Аљбином Куртијем и Самоопредељењем о коалиционој влади.

Бивши амерички дипломата, којег медији доводе у везу са ЦИА, стигао је на Косово на позив Беџета Пацолија, који је пре два дана на Фејсбуку објавио њихову заједничку фотографију.

Themes
ICO