Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Вучић обишао Кулу Београд с Ал Нахјаном и Орбаном

Поносан сам на Кулу Београд и Београд на води, која није само још један симбол Београда, већ остварење нашег великог и смелог сна и визије, истакао је данас председник Србије Александар Вучић на Инстаграм налогу будућностсрбијеав. Он је обишао Кулу Београд са принцем престолонаследником Абу Дабија шеиком Каледом бин Мохамедом бин Заједом Ал Нахјаном и председником Владе Мађарске Виктором Орбаном.

 „Ово је и место са којег пријатељима шеику Каледу бин Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану и Виктору Орбану говорим о дану када сам са шеиком Мохамедом бин Заједом по први пут разговарао о томе како видим будућност нашег главног града и Србије и када сам са много ентузијазма пожелео да се и Београд сврста у ред грандиозних светских престоница”, истакао је Вучић.

Обилазак Куле Београд је и прилика за још један разговор са шеиком Каледом и Виктором Орбаном о новим пројектима и плановима, још већим и амбициознијим, јер Србија не жели да чека своју будућност, већ да је ужурбано гради, истакао је он, преноси Танјуг.