This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

ZALJUBIO SAM SE U KOLEGINICU, NE SMEM DA JE PITAM DA IZAĐEMO: Ona je stvorena za mene, a zbog jednog PROBLEMA se plašim OSUDE!

Muškarac se požalio stručnjaku za emotivne odnose o koleginici u koju je ludo zaljubljen, ali postoji jedan problem.

Naime, on je otkrio da je problem u tome ne to što zajedno rade, već drastična razlika u godinama, pa se sve vreme pita šta će njegovi prijatelji misliti.

muškarac, suze, plakanje, plače, tužan
foto: Profimedia

"U svojoj glavi već čujem reakcije, jedni će se smejati, a drugi me nazivati pogrdnim imenima. Želim da je pozovem na sastanak, ali ne želim da je skrivam. Siguran sam o to da možemo da imamo zajedničku budućnost. Ona ima 24 godine, a ja 37, a upoznali smo se kad smo radili kao agenti za nekretnine. Oduvek sam mislio da je lepa, a onda sam je upoznao još bolje. Uprkos godinama, veoma je ambiciozna i hrabra, puna samopouzdanja, a ranije nisu bile takve", pisao je muškarac, pa dodao:

"Redovno idemo na piće posle posla i smejemo se. Imam osećaj da i ona želi isto što i ja, pozvao bih je na dejt, ali neću da se krijemo od drugih."

"Najteže je suočiti se sa reakcijama okoline, porodicom i prijateljima. Niko ne zna kakav si u odnosima sa drugima osim tebe, posebno ljubavnim. Tvoja sreća je prioritet. Njihovi komentari će vremenom nestati", rekla je savetnica Deidre Sanders.

dejt, prvi sastanak, par, veza
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Thesun

Bonus video:

TOLIKO ME JE TUKAO DA SAM GA MOLILA DA ME UBIJE VEĆ JEDNOM! Potresna ispovest Cece Kitić: Ćerka mi je spasila život!

TOLIKO ME JE TUKAO DA SAM GA MOLILA DA ME UBIJE VEĆ JEDNOM! Potresna ispovest Cece Kitić: Ćerka mi je spasila život!