logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Anna och Emil Jönsson Haags föräldralycka: "I oktober börjar livet"

I mars förra året annonserade Emil och Anna Jönsson Haag att deras respektive landslagskarriärer var över.

Anna bestämde sig under OS i Pyeongchang. För Emil kom hennes beslut som en stor överraskning, men han blev samtidigt övertygad om att göra det samma.

– Jag har känt att jag kan försöka ett år till. När Anna ringde och sa att hon slutar tänkte jag att det är inte sant, men sen 30 sekunder efter att vi hade lagt på tänkte jag: fy fan vad skönt, berättade Jönsson för Sportbladet.

Senare samma sommar gifte de sig på Gotland i sällskap med stjärnor som Charlotte Kalla, Stina Nilsson och Calle Halfvarsson.

Nu har paret nått en ny milstolpe i livet.

”Vad har vi givit oss in på?! I oktober börjar livet. Det är ju så man brukar säga. Eller? Ni får hänga med på ett av de hittills häftigaste ögonblicken i vårt liv! Men vad händer i oktober då? Kommer livet förändras? Vi har ABSOLUT ingen aning om vad vi givit oss in på. Men vem har egentligen det?”, skriver de som presentation till ett klipp på deras Youtube-kanal där de sen berättar:

– I oktober så ska vi alltså bli päron, säger Anna.

– Du ska bli ”mama” och jag ska bli ”papa”, säger Emil.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO