logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden
An article was changed on the original website

Bartendern får sin prinsessa på sagobröllop för 800 gäster

På fredagen gifter sig prinsessan Eugenie, 28, med Jack Brooksbank, 32. 

De träffades i den schweiziska skidorten Verbier för åtta år sedan. En av de första gångerna de syntes tillsammans var 2011 vid de årliga hästtävlingarna i Ascot. 

Trots att Eugenie två år senare flyttade till New York för att arbeta på onlineauktionshuset Paddle8 lyckades paret hålla kärleken vid liv. 

– Vi spenderar väldigt mycket tid på Skype. Vi är fortfarande, verkligen, tillsammans, sa  Brooksbank till Daily Mail 2014. 

Prinsessan berättade om parets vardagsliv för Harpers Baazar 2016 och avslöjade då att hon och fästmannen, som faktiskt är avlägsna släktingar, gärna ser på serier tillsammans. 

SKIDSESSA. Prinsessan Eugenie har ofta besökt den schweiziska skidorten Verbier tillsammans med sin familj, här med mamma Sarah Ferguson, grevinna av York, och syster prinsessan Beatrice. I samma skidort mötte hon Jack Brooksbank 2010. Foto: REX/IBL
GILLAR SERIER. För ett par år sedan avslöjade prinsessan Eugenie flera detaljer om parets vardagsliv. Hon och Jack tittar gärna på serier tillsammans – 2016 var det "The Walking Dead" som gällde. Foto: RICHARD YOUNG/ REX/ SHUTTERSTOCK

– När jag är med Jack kollar vi på The walking dead, som vi är besatta av. Game of thrones kanske blir vår nästa grej. Jag kollar inte precis på reality-serier, men jag älskar matlagningsprogram, sa Eugenie.  

FÖRLOVNINGSRINGEN. Prinsessan Eugenies förlovningsring har en padparadscha safir i mitten som är omgiven av diamanter. Foto: JONATHAN BRADY / AP/ TT

Jack Brooksbank har tidigare arbetat som bartender och är i dag varumärkeschef för Casamigos tequila – ett företag som bland andra Hollywoodstjärnan George Clooney var med och grundade. 

Han och hustrun Amal hör till de många kändisar som är inbjudna till bröllopet. David och Victoria Beckham väntas också komma, liksom Elton John. 

Bröllopet lär bli storslaget. Drygt 800 gäster väntas närvara under vigselceremonin i St George-kapellet vid slottet Windsor, där prins Harry gifte sig med sin Meghan tidigare i år.  

Klart är att Jack Brooksbank gifter in sig in en knepig familj, som skakats av flera uppslitande skandaler genom åren. 

Enligt Daily Mail väntas till exempel inte prins Charles hustru Camilla, hertiginna av Cornwall, komma på bröllopet. Hon ska besöka en förskola nära familjens slott i Balmoral i Skottland i stället.  

Enligt tidningen tolkar många Camillas beslut som att hon sätter plikt framför nöje. Beskedet har fått många att höja på ögonbrynen – även invånare i Balmoral. 

– Jag tror inte att någon hade blivit förskräckt om besöket hade ställts in på grund av bröllopet, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail.  

Tidningen har nåtts av uppgifter om att Camilla och prins Charles ska anordna en bjudning i parets residens vid slottet i Skottland i helgen. 

Samtidigt uppges Camillas relation till brudens föräldrar, prins Andrew och ex-frun Sarah "Fergie" Ferguson, vara frostig. En sammankomst i somras ska enligt tidningen New Idea ha slutat i katastrof. 

KOMMER INTE. Camilla Parker Bowles, som är gift med prins Charles, väntas inte komma på bröllopet. Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES

Sarah Ferguson, som var god vän med prinsessan Diana, ska ha hamnat i bråk med Camilla Parker Bowles – kvinnan prins Charles hade en affär med bakom Dianas rygg och senare gifte sig med.  

–  Fergie höll inte tillbaka och sa till Camilla att hon hade Dianas blod på sina händer för allt lidande som hon orsakat. Ingen visste vart de skulle titta. Det var ett bråk av aldrig tidigare skådat slag på slottet, sa en källa till New Idea för en tid sedan. 

Enligt uppgifter till Daily Mail ska Camilla ha svårt för prins Andrew eftersom han inte stöttade henne och prins Charles när de blev ett officiellt par efter Dianas död. Många inom kungafamiljen höll dem på armlängds avstånd i flera år. 

"VI ÄR VERKLIGEN LYCKLIGA." I en intervju med BBC, efter att paret tillkännagivit sin förlovning, förklarade Eugenie att hon och Jack är förväntansfulla över framtiden. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP/ TT
NEW YORK, NEW YORK. Under en period bodde och jobbade prinsessan Eugenie i USA. Foto: HECTOR VALLENILLA / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

BLIR BRUDTÄRNA. Prinsessan Eugenies äldre syster Beatrice (vänster) blir hennes brudtärna – eller maid of honour. Foto: I-IMAGES, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Men Jack Brooksbank tycker uppenbarligen att fördelarna med att gifta sig med en prinsessa klart överväger eventuella nackdelar. 

Kort efter att förlovningen blev officiell i januari i år blev paret intervjuade i BBC. Jack Brooksbank sa då att det var fråga om "kärlek vid förstaögonkastet" – vilket prinsessan Eugenie höll med om. 

– Jag älskar Eugenie så mycket och vi är verkligen lyckliga och förväntansfulla över framtiden. 

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank kommer att gifta sig i St George's Chapel, Windsor. 

Paret kommer att vigas av dekanen David Conner. Han vigde även hertiginnan Meghan och prins Harry i maj i år. 

Omkring 800 gäster är inbjudna. Bland dem finns flera kända namn. 

Bröllopet betalas med privata medel, frånsett säkerheten som skattebetalarna får stå för. 

Prinsessan Beatrice, brudens syster, kommer att vara hennes brudtärna. 

Bestman blir Brooksbanks yngre bror Tom. 

Hur Eugenies klänning ser ut är ännu hemligt – men experter menar att det mycket väl kan bli den London-baserade designern Erdem som har designerat klänningen.  

Tårtdesignern Sophie Cabot kommer att tillverka bröllopstårtan. Enligt ett uttalande från hovet kommer det att bli en "traditionell tårta med modern känsla". Smaken? Choklad! 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO