logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Bomben: Martial vill lämna United

Anthony Martial blev världens dyraste tonåring i fotbollsvärlden när Louis van Gaal värvade honom till Manchester United från Monaco. 

Den säsongen var ganska tung för United - men Martial var en ljuspunkt och pekades ut som en blivande storstjärna i klubben. 

Men sedan blev José Mourinho tränare. 

MISSA INGA VM-NYHETER: Få största VM-nyheterna direkt i Messenger! 

NYHETSBREV: Få SportExpressens nyhetsbrev om VM 

Under portugisens ledning har Martial fått mindre och mindre speltid och den här säsongen har Mourinho varit tydlig med att det finns flera spelare som går före Martial i hierarkin - och bristen på speltid ledde till att Martial inte togs ut till VM av den franska förbundskaptenen Didier Deschamps. 

Nu säger Martials agent Philippe Lamboley till RMC att Martial vill lämna United. 

– Det finns många parametrar bakom det här beslutet, men det är för tidigt att berätta nu. Anthony kommer att prata om allt det här vid ett senare tillfälle, säger Lamboley. 

LÄS MER: Sveriges grupp och VM-schema

LÄS MER: Sverige i VM – trupp, betyg och matcher 

Enligt Lamboley finns det ett stort intresse för Martial. 

– Jag kan inte säga för mycket just nu, men samma sekund som en spelare som Anthony blir tillgänglig att köpa är det många klubbar som är intresserade. Det enda jag kan säga är att många tränare gillar honom och vill prata med honom. 

VM-TIPSET: Tävla och bli bäst i Sverige

LÄS MER: Alla trupper i fotbolls-VM 

LÄS MER: Alla tv-tider för VM 2018

LÄS MER: Fotbolls-VM – hela spelschemat 

FÖLJ VM: Liverapporter från alla VM-matcher

LÄS MER: Vad är VAR – och varför finns det? 

Themes
ICO