logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Busch Thor: Kan inte erinra mig en smutsigare valkampanj

Nu är valdagen snart här. Med bara ett och ett halvt dygn kvar innan vallokalerna stänger påbörjar nu partierna slutspurten i en lång valkampanj. 

”Kan inte erinra mig en smutsigare valkampanj”, skriver Ebba Busch Thor (KD) i ett Facebookinlägg. 

En europeisk armé, lika sociala rättigheter till alla eller mindre överstatlighet? 

Det är nu dags för väljarna att bestämma sig för vilket parti som bäst representerar det EU som de vill se i framtiden. I samband med det sista dygnet innan vallokalerna stänger klockan 21 i morgon börjar nu även partierna slutspurten i en lång valkampanj. 

Ebba Busch Thor (KD) kallar sitt parti för ”det modiga” partiet. Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I ett inlägg som Ebba Busch Thor (KD) lagt upp på Facebook förklarar hon Kristdemokraterna som det ”modiga partiet” som bland annat var först med att tillfälliga uppehållstillstånd och rev Decemberöverenskommelsen.

”Kan inte erinra mig en smutsigare valkampanj”

Hon kastar också en känga åt de andra partierna som hon menar har smutskastat Kristdemokraterna.

”Så långt jag kan minnas, kan jag inte erinra mig en smutsigare valkampanj”, skriver hon i sitt inlägg. 

”Underbetyg”

Men det är inte bara Ebba Busch Thor som passar på att sticka andra partier i sidan under de sista skälvande timmarna innan valet. 

Anders Ygeman (S) säger under en presskonferens att kvinnor och löntagares rättigheter är hotade. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Under en presskonferens som hölls under lördagsförmiddagen kritiserar Energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman (S) Lars Adaktusson (KD), inte bara för hans politik i abortfrågan, utan även för hur hanterat den mediala uppmärksamheten. 

– Det är ett krav på en politiker att kunna svara på journalisters frågor i stället för att gömma sig. Det är ett underbetyg, sa han under presskonferensen. 

Ygeman menar även att kvinnor och lönetagares rättigheter är hotade och avslöjar att Socialdemokraterna i framtiden kommer att kräva innehållsförteckning även på alkoholhaltiga drycker. 

Annie Lööf: ”Ödesval” 

Något som alla partierna verkar ha gemensamt är att de ser på det stundande EU valet som väldigt ett väldigt viktigt val. 

– Det är mycket som står på spel. Det är ett ödesval för både klimatet och miljön, sa Annie Lööf under en utfrågning på Kungsportsplatsen i Göteborg. 

Vikten av valet tycks inte heller ha undgått Ebba Busch Thor som i slutet av sitt Facebookinlägg skriver att ”i det här valet är varje röst värd dubbelt så mycket”. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO