logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Doug Seegers julturné – kommer till Leksand

Doug Seegers, som fick sitt genombrott i Sverige efter att ha medverkat i programmet Jills veranda, kommer till Leksand den åttonde december. Foto: pressfoto Doug Seegers
Doug Seegers, som fick sitt genombrott i Sverige efter att ha medverkat i programmet Jills veranda, kommer till Leksand den åttonde december. Foto: pressfoto Doug Seegers

Julturnén sker i samarbete med Erikshjälpen, som Doug Seegers är ambassadör för, och överskottet från turnén går till arbete för att hjälpa barn som lever på gatan i Uganda.

Doug Seegers levde förut som hemlös gatumusiker i Nashville, USA, men i har han köpt sitt första egna bostad.

– Det är en stor dröm som har gått i uppfyllelse. På baksidan av huset har jag en stor veranda där jag kan sitta och dricka kaffe, spela gitarr och titta på alla djur som rör sig kring huset, säger Doug Seegers i ett pressmeddelande.

Med sig till Sverige har han fyra musiker och konserterna blir avskalade och akustiska. Konserten i Leksand hålls i Leksands kyrka den åttonde december.

Enligt pressmeddelandet är det tack vare hans egna erfarenheter med att bo på gatan som hans engagemang för ändamålet med julturnén har väckts.

– Tillsammans med Erikshjälpen har jag besökt Uganda och arbetet som hjälper barn att rehabiliteras och återförenas med sina familjer. Det är ett viktigt arbete och behoven är stora, så jag vill vara med och stötta det arbetet, säger Doug Seegers.

Themes
ICO