Sweden
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Fick ansvar för slutförvaring av USA:s kärnbränsle – stal kvinnokläder

Utrikes. "icke-binära" Sam Brinton blev nyligen chef för slutförvaring vid det amerikanska energidepartementet. Nu har han gripits efter att ha stulit en kvinnas resväska, rapporterar Daily Mail.

Gilla artikeln på Facebook

Fria Tider rapporterade i februari om Sam Brinton och hans nya tjänst. Han uppärksammades även i andra medier som den första "icke-binära" personen på en ledande federal myndighetspost i USA.

Den 34-årige HBTQ-profilen misstänks nu för att ha stulit en kvinnas resväska vid Minneapolis-Saint Pauls flygplats. Han har blivit avstängd från jobbet på energidepartementet.

Sam Brinton fångades av flygplatsens övervakningskameror i höstas när han stal den blå väskan, som hade ett innehåll med ett uppskattat värde på nästan 35.000 kronor.

Han nekade först till att ha stulit kvinnans kläder, men sedan erkände han att han tagit väskan, enligt polisen. Han påstod dock att det hade skett av misstag.

Om han döms riskerar han upp till fem års fängelse eller böter på upp till 100.000 kronor – eller både och, skriver Daily Mail.