logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden
An article was changed on the original website

JUST NU: Han blir sjukskriven till nyår

180822 Luleås Patrick Cehlin under träningsmatchen i ishockey mellan Skellefteå och Luleå den 22 augusti 2018 i Skellefteå.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / Cop 117

Patrick Cehlins frånvaro blir lång.
Idag meddelade Luleå att man sjukskriver honom till och med nyår. Situationen är allvarlig.

Patrick Cehlin har en hjärnskakning. Det är inte första gången han drabbas av hjärnskakning, och även om Luleå Hockey inte bekräftar att det rör sig just om en hjärnskakning, så bekräftar man att det är en smäll mot huvudet.
”Under torsdagen träffade Patrick Cehlin representanter för LHF:s Medical Team och man enades om att sjukskriva honom till och med nyår för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid som hockeyspelare.” skriver Luleå i ett pressmeddelande.
– Det är så klart väldigt tråkigt för Patrick att han är i den här situationen. Men det känns samtidigt bra att han och vårt Medical Team har fattat det här beslutet att sjukskriva honom fram till och med nyår så att han kan fokusera helt på sin rehabilitering och bli bra igen, säger klubbens GM Stefan Nilsson.

Den 27 september kunde SportExpressen berätta att det handlade om en hjärnskakning för Cehlin. Men klubben och Cehlin har valt att lägga locket på.
Fram till nu.
Nu får han i lugn och ro känna sig för och förhoppningen är att han ska kunna komma tillbaka i spel.
Om han inte kan ge ett positivt besked vid nyår, så är tyvärr risken stor att ännu en hockeyspelare tvingas lägga av alldeles för tidigt, på grund av hjärnskakning.

Texten uppdateras.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO