logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Lämnar SHL för en vecka i AIK

Fredrik Karlström vänder tillbaka till AIK.Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN

Linköpings forward, tidigare AIK-spelaren, Fredrik Karlström, vänder tillbaka till Gnaget.
Enligt uppgift så kommer Karlström, efter dagens match för Linköping, där han är trettondeforward, att åka till Stockholm.
– Det har jag inga kommentarer till för tillfället. Men istid är A och O för en ung spelare, säger Karlströms agent, Thomas Sjögren.

Fredrik Karlström har spelat stora delar av säsongen i Linköping som ordinarie med ganska många minuter spelade per match.
Men de sista tre-fyra matcherna har tränarna matchat honom mycket sparsamt, eller inte alls.
I AIK:s lag får Karlström förmodligen en tongivande roll direkt, och konkurrensen spetsas till ordentligt i Gnaget, som ligger i toppstriden av HockeyAllsvenskan.
Planen är att han lånas in till AIK med start till matchen imorgon mot Västerås.
Därefter ska han vara inlånad i en vecka, men det är absolut inte uteslutet att det blir en längre tid som han är tillbaka i den klubben han slog igenom.

Den här säsongen har Karlström gjort tre poäng på 15 matcher för Linköping. Om det inte blir skador i Linköping under utlåningstiden är det inte omöjligt att Karlström spelar en längre tid i AIK. Men till att börja med handlar det alltså om en korttidslösning, som blir officiell senare.

Themes
ICO