logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Öppnar tre tillfälliga uteserveringar i Falun, Leksand och Rättvik i sommar: "Bidrar till en mer levande stadskärna"

I somras tjuvstartade man satsningen med en uteservering vid Enåbron i Rättvik under namnet "Trägår'n Bar & Grill" med grillbuffé och bar med fullständiga rättigheter. Nu sprider man konceptet till Stora Torget i Falun och Udden i Leksand.

Uteserveringarna planeras att öppna i början av juni och sedan vara öppna under hela sommarsäsongen.

– Vi vill skapa moderna och lättillgängliga mötesplatser med målet att få en ännu större dragningskraft till centrum under sommarsäsongen. Vi är övertygade om att så många attraktiva besöksanledningar som möjligt bidrar till en mer levande stadskärna som i sin tur gynnar allt från privatpersoner, boenden, pubar, restauranger till butiker, säger Robin Sjöblom, vd för Falun och Rättvik Bowling & Krog i ett pressmeddelande.

Så ser förslaget till uteservering på Stora Torget i Falun ut.
Så ser förslaget till uteservering på Stora Torget i Falun ut.

För uteserveringen på Stora Torget i Falun väntar man dock fortfarande på att få nödvändiga tillstånd för att starta igång.

– Vi har fått klartecken att nyttja marken på stora Torget i Falun, men vi är också medvetna om att vi tävlar mot klockan när det gäller andra tillstånd i Falun. Vi har en nära dialog med alla inblandade myndigheter och ser positivt på möjligheterna att snart få sätta igång med uppbyggnaden, säger driftchef Sebastian Fager i ett pressmeddelande.

Themes
ICO