logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Skådespelarens oväntade relation med Meghan

Meghan Markle gifte sig med prins Harry i maj och hennes tidigare liv som skådespelare i den populära tv-serien ”Suits”, där hon spelade karaktären Rachel, byttes ut. I dag kan Meghan titulera sig hertiginna av Sussex och parets första barn väntas till våren.

I samband med förlovningen lämnade Meghan tv-serien och hon tvingades radera sitt Instagramkonto som skvallrar om forna dagar. 

Fram till 2013 var hon gift med den amerikanske regissören Engelson och det är också genom sin exman som Meghan lärde känna skådespelaren Mandy Moore, som bland annat spelar Rebecca i "This is us".

– Hennes exman producerade en film som jag jobbade med och jag träffade henne 2006. Vi har tillbringat mycket tid ihop och hon är en härlig och generös kvinna, säger Mandy Moore i en intervju med Access.

Delar av filmen spelades in på Jamaica och där umgicks Mandy Moore och Meghan med varandra. De fortsatte sedan att träffas under en tid.

– Vi umgicks rätt mycket. Vi firade nyår ihop det året och tillbringade en del av sommaren i Hamptons, säger Mandy Moore och tillägger:

– Det var en livstid sedan för oss båda, men hon är fantastisk.

Mandy Moore beskriver Meghan som ”en helt vanlig tjej”. Inför bröllopet hördes de lite över mejl men de har inte längre samma nära band. 

I mejlen hälsade Meghan bland annat att hon är ett stort fan av den amerikanska tv-serien ”This is us” som Mandy Moore spelar i.

– Jag är så glad att se hur hennes liv har blivit och hon verkar extremt lycklig. När hon förlovade sig hörde jag av mig och gratulerade, säger Mandy Moore i intervjun med Access.

Themes
ICO