logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Sommarens första MFF-värvning klar

Sommarens första MFF-värvning klar

Sommarens första värvning är klar. Danske ytterbacken Jonas Knudsen är klar för Malmö FF.
– När jag hörde om intresset från MFF så var det ingen tvekan. Det är en klubb med höga ambitioner och det lockar mig. Här ska man vinna varje match, vinna titlar och spela i Europa, säger nyförvärvet i ett pressmeddelande.

Malmö FF presenterade Jonas Knudsen som ny spelare på torsdagen.Bild: PETTER ARVIDSON

Efter segern i träningsmatchen mot Sönderjyske valde MFF att offentliggöra sommarens första värvning.

Danske ytterbacken Jonas Knudsen har skrivit på ett fyraårskontrakt med MFF.

26-åringen började sin karriär i Esbjerg och tillbringade sex år i klubben innan han värvades till England. På fyra år spelade Knudsen 148 matcher för Ipswich innan han lämnade klubben i våras när hans kontrakt gick ut.

Dansken har skrivit på ett kontrakt med MFF till år 2023.

– Det känns riktigt bra. När jag hörde om intresset från MFF så var det ingen tvekan. Det är en klubb med höga ambitioner och det lockar mig. Här ska man vinna varje match, vinna titlar och spela i Europa. Det känns fantastiskt att vara en del av den här klubben, säger Knudsen i ett pressmeddelande.

MFF:s sportchef Daniel Andersson säger att Knudsen är en spelare för flera positioner.

– Det känns väldigt bra att vi har knutit till oss Jonas. Han har en profil och flera egenskaper som vi har sökt efter länge. Han har en bra vänsterfot och kan användas i hela trebackslinjen men även som ytterback. Det är en spelare på hög nivå som är väldigt professionell i allt han gör och han kommer att hjälpa oss mycket framöver, säger Andersson i ett pressmeddelande.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO