Slovenia

Najprej sta mislili, da ni Federer, ampak maneken #video

0

termometer

0

termometer

Vittoria in Carola sta tisti srečnici, ki ju je na strehi presenetil Roger Federer. Skupaj so igrali tenis, pozneje pa šli tudi skupaj na kosilo. Mladi teniški igralki sta razkrili nekaj podrobnosti iz njihovega srečanja.

Vittoria in Carola sta med karanteno posneli video, ko sta igrali tenis. Njun posnetek je na socialnih omrežij postal tako viralen, da je sponzor Rogerja Federerja odločili, da jih presenetijo z obiskom enega najboljših teniških igralcev vseh časov. Presenečenje je bilo več kot uspešno, saj so dekletoma pripravili nepozaben dan.

Kaj jima je predlagal glede tenisa?

Baslečan jima je med obiskom dal tudi nekaj koristnih nasvetov, pokazal pa jima je tudi svoje stare posnetke, ko je s svojo sestro igral tenis. Vittoria in Carola sta imeli intervju za italijanski časopis Corriere della Sera. In kaj sta šepovedali.

"Ko sva ga zagledali, si ni bil podoben. Mislili sva, da je maneken. Bili sva presenečeni. On je najin idol in na kosilu je bil zelo prijazen in ustrežljiv. Predlagal nama je, da naj igrava tenis z veseljem in brez kakršnegakoli pritiska," sta povedali mladi teniški igralki, ki sta 20-kratnega zmagovalca turnirjev za grand slam naučili tudi nekaj italijanskih besed.

Podaril jima je lopar, s katerim je igral proti Đokoviću

Ob njihovem srečanju jima je Federer podaril vrsto dragocenih spominkov. Še najbolj poseben je bil lopar s katerim je na letošnjem OP Avstralije v polfinalu igral proti Novaku Đokoviću. To je pravzaprav edini turnir, ki ga je Federer letos igral. Med drugim jima je podaril teniški kamp na akademiji Rafaela Nadal, kjer se bosta lahko učili novih teniških vrlin.

Roger Federer Foto: Gulliver/Getty Images

Vrnil se bo šele prihodnje leto

Švicarski teniški virtuoz je zaradi poškodbe kolena že odpovedal letošnjo sezono, potem ko je moral iti dvakrat na operacijo. Kljub poškodbi, mu ciljev  za prihodnost ne manjka. Željo ima, da bi prihodnje leto še devetič zmagal Wimbledon, prav tako mu v vitrini manjka posamična zlata olimpijska medalja.

Roger Federer_THUMB
Roger Federer_THUMB
Sportal Eno največjih presenečenj: Babi, Federer je na naši terasi! #video
Novak Đoković, Roger Federer
Novak Đoković, Roger Federer
Sportal Ko je bil Federer na vrhuncu, so ga večkrat pošiljali v pokoj

Football news:

Atletico are in talks with Arsenal to buy out Torreira
Kulusevski scored with the sixth touch and the first shot for Juve-this is crucial in the debut victory of coach Pirlo
Real Madrid was the first in La Liga to release 4 players born in the 2000s
Messi says goodbye to Vidal: I always thought you were a phenomenon. Our paths will cross again
Zidane about 0:0 with Sociedad: Real Madrid lost two points. Overall, we played well
Real Madrid have lost points in 1 La Liga game in 5 of the last 8 seasons as Champions
Andrea Pirlo: I don't want to just copy someone's ideas, I have my own