Slovenia

Nesreča na primorski avtocesti: vozniki spet niso vzpostavili reševalnega pasu

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bralec nam je posredoval posnetek dogajanja na primorski avtocesti. Iz njega je razvidno, da se vozniki v zastoju, ki je nastal zaradi prometne nesreče, spet niso pravilno razvrstili in vzpostavili reševalnega pasu. V prometni nesreči je udeleženo tovorno vozilo.

Na primorski avtocesti med počivališčem Lom in Uncem sta zaradi prometne nesreče zaprta vozni in prehitevalni pas proti Kopru, promet poteka po odstavnem pasu. 

Nesreča na primorski avtocestiFOTO: Bralec

Nastal je zastoj, dolg okoli treh kilometrov. Kot še poroča Prometno-informacijski center, je med Uncem in počivališčem Lom zaprt prehitevalni pas proti Ljubljani. Tu je nastal zastoj v dolžini skoraj petih kilometrov. Za osebna vozila je možen obvoz po regionalni cesti Unec- Logatec in obratno, poroča PIC.

Policija še ni obveščena o podrobnostih prometne nesreče, ko bo znanega več, nas bodo o tem obvestili. Bralci so nam poslali posnetek, na katerem je vidno, da vozniki niso vzpostavili reševalnega pasu, zato se intervencijske službe ne morejo prebiti mimo vozil. 

Football news:

Maccabi entered the Champions League without 11 players due to covid. UEFA allows you to play if there are 13 players from the application
Ole Gunnar Solskjaer: De Gea saved us for years, Henderson did the same today. Lingard played well
The semed said goodbye to Barcelona: Thank you for the opportunity to realize the dream. Eternally grateful
Juve have leased Morata from Atletico for 10 million euros with the right to buy out for 45 million
Barcelona and Atletico have agreed a move for Suarez (Fabrizio Romano)
At the 1950 world Cup, Amateurs from the United States beat England. The coach of the Americans compared their players to sheep, and the author of the winning goal went missing
Dan Henderson made his debut for Manchester United at the age of 23. He made 141 appearances on loan