Slovenia

Nina Kustec in Martin Mošnik ubranila naslova državnih prvakov v skvošu

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V konkurenci 37 igralk in igralcev iz sedmih slovenskih klubov je v ljubljanskem Športnem centru Squashland potekalo 29. člansko državno prvenstvo Slovenije v skvošu. Kljub izvedbi v času veljavnosti ukrepov za zamejitev širitve COVID19 in za en mesec prestavljenem prvenstvu, ki sta zahtevala davek pri številčnosti udeležbe, je celotno tekmovanje potekalo na visokem kakovostnem nivoju.

V ljubljanskem Športnem centru Squashlandu je bila zbrana slovenska smetana.FOTO: 24ur.com

Svoje lanske naslove sta ubranilaNina Kustec iz Squash kluba Škofja Loka in Martin Mošnik iz ljubljanskega Squash kluba Konex. Za Kustečevo je to njen drugi naslov, do katerega je prišla po zmagah nad Piko Rupar v polfinalu in še eno mladinko, Niko Urh v finalu. Za Mošnika je to že deseti zaporedni naslov državnega prvaka, s čimer je v 29-letni zgodovini prvenstev prvi na lestvici med moškimi. največ dela je Mošnik imel v četrtfinalu, kjer je s 3:1 premagal nepostavljenega Rožleta LangusaKlemna Kristana in mladega Škofjeločana Luko Kusteca.

Football news:

Dybala became the MVP of Serie A-2019/20, Immobile-the best forward
Real Madrid: Casillas will always be a Real Madrid player. The best goalkeeper in the history of Spain
In Spain, complete chaos: Espanyol refuses to fly out of La Liga, Depor and all the others - from Segunda
Ferran Torres passed a medical before transferring to Manchester City and signed a contract until 2025 (Fabrizio Romano)
Emmanuel Adebayor: Mourinho is the best coach in the history of football
Casillas announced his retirement
De Gea has found a double-the coach of Scottish Ross County. In his team, 19% of the players are called Ross – even all the goalkeepers