Slovenia

Prvo pokoronsko dirko v Belgiji zaznamovala tragedija

0

termometer

Niels De Vriendt 1999 - 2020
0

termometer

Na prvi kolesarski dirki po premoru zaradi pandemije koronavirusa se je zgodila tragedija. Umrl je mladi, 20-letni belgijski amater Niels De Vriendt, po poročanju lokalnih medijev naj bi mu odpovedalo srce.

Trening dirka v Wortegem-Petegemu v Belgiji se je končala tragično, De Vriendt, ki je bil član ekipe VDM-Van Durm-Michiels-Trawobo CT, je 13 kilometrov pred ciljem odpovedalo srce, takoj je sicer dobil zdravniško oskrbo, a tudi 40-minutno oživljanje ni pomagalo.

"Nenadna smrt našega obetajočega kolesarja nas je močno pretresla, Nielsovi družini in njegovim številnim prijateljem želimo, da ostanejo močno. Počivaj v miru, Niels. Pogrešali te bomo," so sporočili iz njegove ekipe VDM-Trawobo Cycling Team.

Župan Wortegem-Petegema Luc Vander Meeren je za belgijsko televizijo povedal, da okoli smrti mladeniča ni sumljivih okoliščin, zato tudi avtopsije ne bo potrebna, če je ne bo izrecno zahtevala družina pokojnika, poroča CyclingNews.com.

Football news:

Juve with Ronaldo lost all the tournaments in both seasons, except for the Serie A and the super Cup in January 2019
Guardiola beat Real Madrid for the 11th time as a coach. More than anyone in the twenty-first century
Varan is the 1st fielder in 4 seasons in the Champions League, who made 3 productive mistakes in one draw of the tournament
Real Madrid dropped out of the Champions League for the first time with Zidane in charge
Real and Juventus relegated from the Champions League, Manchester City and Lyon reached the 1/4 final
Jesus scored for real after Varane's discount on Courtois
Ronaldo has scored in the Champions League playoffs for 14 consecutive seasons