Slovenia

Soigralci pozabili, da je Sean Penn posodil glas liku v filmu Angry Birds

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dvakratni dobitnik oskarja Sean Penn je pred leti sodeloval pri ustvarjanju animiranega filma Angry Birds, ki temelji na priljubljeni videoigri. Glas je posodil ptiču Terenceu, največja zanimivost pa je, da ni imel niti enega dialoga. Sean je le mrmral, godrnjal in odpel opero.

Animirani film Angry Birds si lahko ogledate v nocoj, 14. avgusta, ob 20. uri na OTO.

59-letni Sean Penn se je preizkusil tudi v sinhronizaciji, pri tem pa ni imel pretirano težke naloge, ker je posodil glas liku, ki se ni nikoli pogovarjal. Animirani film Angry Birds, ki temelji na nadvse priljubljeni videoigri, ki so jo predstavili leta 2009, nas popelje na otok, na katerem zadovoljno prebivajo neleteči ptiči, ki imajo težave z jezo. Sean je kot Terence v filmu le godrnjal, mrmral in pel. 

Angry Birds si lahko ogledate na OTO.FOTO: Profimedia

V intervjuju za portal Slash Gear so igralciJason Sudeiki, Maya Rudolph in Josh Gad, ki so posodili glas trem glavnim likom, spregovorili o sodelovanju pri priljubljeni risanki, pri tem pa pozabili, da je skupaj z njimi pri adaptaciji sodeloval tudi Sean, ki je v primerjavi z drugimi bolj malo časa preživel v snemalni kabini. V intervjuju pa so med drugim spregovorili tudi o tem, kaj jim je sodelovanje pri omenjenem filmu pomenilo.

Sean Penn ni veliko časa preživel v snemalnem studiu.FOTO: AP

"Pri sinhronizaciji si lahko kdorkoli in karkoli, a pri animaciji Angry Birds sem se počutila, kot da igram človeka," je povedala Maya in dodala, da je to čar sinhronizacije, ker lahko oponašaš kogarkoli.

Football news:

Ivan Rakitic: We saw how important Neuer is for Bayern
Mueller - the best player of the match for the UEFA super Cup between Bayern Munich and Sevilla
Sevilla have five defeats in matches for the European super Cup. This is an anti-record
Bayern won 4 trophies in a year. To repeat Barca's record, you need to take two more
Stefano Pioli: we Must pay tribute to Çalhanoğlu. He can become a key player in Milan
Flick won the fourth trophy of his coaching career
Bayern won the UEFA super Cup for the second time