Slovenia

V Veliki Britaniji spet snema serijo

Igralka Tanja Ribič je pred razglasitvijo pandemije koronavirusa v Sloveniji odpotovala v Veliko Britanijo, kjer je snemala serijo v produkciji Netflixa.

»Morala bom še za kakšna dva tedna nazaj. Glede na situacijo še ne vemo, kdaj,« je pred kratkim priznala Tanja, ki je dobila pomembno vlogo v seriji Zero Chill, ki jo bomo lahko gledali jeseni. Spomladi je igralka Otok zapustila v zadnjih trenutkih, ko je v domovino še lahko prišla prek Zagreba, in tako predčasno zapustila snemanje, ki je bilo prekinjeno.

Nisem imela časa za nič drugega, saj sem se pozno pridružila projektu.

image

Zero Chill, ki pripoveduje zgodbo mlade umetnostne drsalke, si bomo lahko ogledali že to jesen. FOTO: NETFLIX

Pred nekaj dnevi pa se je Tanja že vrnila na snemanje, saj mora nadaljevati svoje delovne obveznosti. O samem projektu je še vedno molčeča in skrivnostna, saj jo k temu zavezuje pogodba, je pa Tanja priznala, da ji je bilo v veliko čast, ko so ji ponudili vlogo. »Isti trenutek sem se začela zavedati, da je to velika odgovornost. Nisem imela časa za nič drugega, saj sem se pozno pridružila projektu, poleg tega pa sem imela tudi pred tem veliko obveznosti,« je o svoji vlogi v seriji povedala Tanja. Dodala je, da podrobnosti o seriji ne sme razkrivati, saj je produkcija pri priljubljenem Netflixu izjemno resna. »Toda kar se mora, ni težko, obožujem svojo službo in z veseljem in užitkom bom prevzela vse svoje obveze. Je pa res, da sem morala, ko sem šla od doma, organizirati in urediti veliko stvari, saj vsi v naši družini delamo,« je še dejala igralka.

Football news:

Zinedine Zidane: Real Madrid will have a chance to win trophies if we play as we did after the quarantine
Solskjaer on penalty: Tough decision. De Gea made an incredible save, but the rules are the rules
It's time to learn the names of new Borussia heroes. Now there are 17-year-old boys making goals
Paulo Fonseca: it's Important to bring Smalling back to Roma. We have only 3 Central defenders
Arteta about 2:1 with West ham: Arsenal made life difficult for themselves with losses, but they fought and believed in victory
Palace midfielder Townsend: Could have beaten Manchester United with a bigger difference. We had moments
Philippe Coutinho: I am motivated and I want to work hard to make everything work out well on the pitch