Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

1 jarige baby misbruikt en bruut omgebracht door jonge moeder

GFC NIEUWSREDACTIE- Op dinsdag hebben openbare aanklagers aangekondigd dat ze de doodstraf willen eisen tegen de 21-jarige moeder moeder van een 17 maanden oud meisje dat naar verluidt seksueel misbruikt en vermoord werd.

Erica Lawson werd dinsdag voorgeleid in het Amerikaanse Kentucky. Ze werd gewaarschuwd dat zij mogelijk de doodstraf zou krijgen.

Volgens de openbare aanklager Lisa Fugate, vertoonde de dochter van Lawson, Elena, tekenen van fysiek en seksueel misbruik toen ze op 30 juli overleed.

elena | GFC

De overleden baby

De oom van het vermoorde peutermeisje had de politie enkele weken voor haar dood geïnformeerd over brandwonden op haar lichaam.

De oom en de politie wisten echter niet waar ze op dat moment was.

lawson | GFC

De 21-jarige moeder

Elena werd in het ziekenhuis opgenomen en aan de beademing gelegd.

Ze bezweek aan haar verwondingen nadat artsen vaststelden dat ze hersendood was. De moeder werd na haar dood gearresteerd.

Volgens lokale media beschuldigden aanklagers de vrouw ervan drugs te gebruiken terwijl ze voor haar dochter zorgde en haar niet te helpen toen ze niet kon ademen.

Ze beweerden ook dat zij haar dochter mishandelde en kneuzingen veroorzaakte.

De moeder wordt beschuldigd van moord, het niet melden van kindermishandeling of verwaarlozing, crimineel misbruik en roekeloze bedreiging.

De politie van Middlesboro zei dat ze DNA gebruikten om extra verdachten in deze zaak te identificeren.

Foto baby oor ter illustratie.