Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

7-jarige zoon in hoofd geschoten bij pompstation nadat vader wapen in auto laat liggen (VIDEO)

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 42-jarige vader wordt beschuldigd van de dood van zijn 7-jarige zoon nadat hij zijn twee zoons van 6 en 7 jaar alleen in de auto had achtergelaten met een geladen handvuurwapen. Bekijk onderaan de beelden.

Het tragische incident vond plaats in het Amerikaanse Georgia.

Volgens een arrestatiebevel werd er maandag gereageerd op een melding van een neergeschoten kind bij een Texaco tankstation nabij Atlanta.

dante lamar atlanta | GFC

De vader

Bij aankomst vonden hulpdiensten het 7-jarige slachtoffer nog in de auto met een schotwond in het hoofd. Het kind werd ter plekke doodverklaard.

Dante D., de vader, is dinsdagochtend vroeg gearresteerd en wordt beschuldigd van doodslag.

De politie heeft nog niet bevestigd of het slachtoffer het vuurwapen zelf heeft gevonden en zich per ongeluk heeft beschoten, of dat zijn jongere broer per ongeluk de fatale kogel heeft afgevuurd.

Camerabeelden van het tankstation laten zien dat D. zijn auto parkeerde bij pomp nummer drie, waarna hij en zijn kinderen uit de auto stapten.

Kort daarna gingen de kinderen weer de auto in en ging de vader de winkel van het tankstation binnen. Tijdens zijn afwezigheid is te zien hoe het 6-jarige kind in paniek de auto verlaat en richting een druk kruispunt rent.

“Het is belachelijk dat een kind zijn leven op deze manier moet verliezen zodat een vader een harde les leert”, aldus een lokale bewoner.

Uit gegevens blijkt dat de man al eerder werd veroordeeld voor misdaden.