Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Air France-KLM start exclusieve onderhandeling met Airbus voor wereldwijd onderhoud A350

GFC NIEUWSREDACTIE- Airbus is exclusieve onderhandelingen gestart met de Air France-KLM Group voor het opzetten van een gezamenlijke onderneming voor wereldwijd onderhoud van A350-componenten. De joint venture is gepland voor de eerste helft van volgend jaar.

De beoogde 50:50 partnerschap zal zich richten op supply-chainbeheer, reparatie en het creëren van een componentenpool. Componenten van beide bedrijven zullen naar deze pool worden overgebracht.

Anne Brachet, uitvoerend vice-president van Air France-KLM Engineering & Maintenance, zegt dat de samenwerking zal zorgen voor “responsieve, hoogwaardige en juist geprijsde ondersteuningsoplossingen op de lange termijn.”

Airbus geeft aan dat de voorgestelde onderneming zal leiden tot een “geoptimaliseerd commercieel aanbod” om aan de lange termijn onderhoudseisen van de A350-vloot te voldoen.

Er zijn momenteel 550 A350-toestellen in gebruik, waaronder 473 van het type A350-900 en 77 van het grotere -1000 model.

“Dit partnerschap zal een verbeterde dienstverlening opleveren nu de wereldwijde A350-vloot blijft groeien,” aldus Cristina Aguilar, senior vice-president voor klantenservices bij Airbus.